lunes, 8 de mayo de 2017

Cafe Lobreca, en Benimaclet

CAFE LOBRECA, EN BENIMACLET

Qualsevol veí de Benimaclet que haja passejat per Emili Baró i rodalies haurà olorat de vesprada un atraent olor a café torrat. No cal ser un adicte al café per a assaborir eixe deliciós olor. El motiu d'eixe aroma ve d'un torrador de café situat a escassos metros de l'Avinguda Emili Baró, en el carrer Rector Zaragozà número 5, Cafés Lobreca de la família Broseta.

Comprar café torrat en este local tradicional és tornar al passat a saborejar un café acabat de torrar i mòlt en el mateix local segons les solicituts del client. La tenda a banda de torrador de café també és un ultramarins tradicional.


En alguns foros de cafeters podem llegir opinions com esta: “L'atre dia vaig estar en Benimaclet en un amic cafeter i comprem dos quartos de quilo de café recent torrat natural. L'amo de la tenda d'ultramarins on torren el café nos va dir que servia a vàries orchateries d'Alboraya i que al café de torrat natural li posava una miqueta de robusta per a donar-li més cos. La veritat és que el tracte va ser molt amable i els paquets de café encara estaven calentets. Nos va dir que mesclava tres orígens diferents, Colòmbia, Índia i un atre que recorde. També es poden elegir torrats monovarietals pero ya ha de ser baixa comanda. El paquet de 250 g nos va costar 2.50 euros. Lobreca es dia el lloc, carrer Rector Zaragozà 14.”

1 comentario:

  1. Quin gust dona comprar en el comerç tradicional de Benimaclet...

    ResponderEliminar

Poble de Benimaclet