jueves, 6 de julio de 2017

La Traca, llibreria pionera en Benimaclet

LA TRACA, LLIBRERIA PIONERA EN BENIMACLET

Llibreria "La Traca"
La llibreria “La Traca” està situada en el carrer Enric Navarro de Benimaclet, en ple casc històric del poble, prop del carrer dedicar al mestre Carles Salvador. Es va fundar en l'any 1974, quan Benimaclet acabava de deixar de ser una pedania per a convertir-se en un districte més de la ciutat. Els seus amos tenien per objectiu acostar els llibres i la lliteratura a la gent del poble.

Semanari "La Traca". Eixemplar de 1885
En nom de la llibreria “La Traca” pren el seu nom d'una de les publicacions satíriques apareguda en la Ciutat de Valéncia en l'any 1884, en la qual, per un preu mòdic per a poder aplegar a tota la població, s'oferiren crítiques feroces a les diferents esferes socials de l'época.

Situada en el mig de l'antic poble de Benimaclet, la vida de la llibreria se suma a la gran diversitat d'iniciatives culturals d'un poble popular, inquiet i dinàmic. Els propietaris estan convençuts de la importància del llibre al món cultural, proponen activitats d'animació a la llectura, acostant la millor lliteratura a tots els públics.

La llibreria proporciona una selecció de calitat a on tenen presència tant les noves editorials com els proyectes en més tradició, en una ampla oferta per al públic més menut, i tot tant en valencià com en castellà. Oferix ajuda per a triar un llibre i, si no tenen el llibre que vols, fan lo possible per conseguir-te'l.

La colaboració en atres entitats culturals és important per a “La Traca”. Treballen també en estreta colaboració en centres educatius i biblioteques, tramitant comandes en el desconte permés per la llei per ad estos casos.


Anunci en el llibre de festes de Benimaclet de 1985


En la xàrcia podeu trobar-la en http://www.llibrerialatraca.com/

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Poble de Benimaclet