lunes, 12 de octubre de 2020

Benimaclet no s'ho mereix

 BENIMACLET NO S'HO MEREIX


            Els acontenyiments que ha vixcut Benimaclet estos últims dies òmplin de tristea a la majoria dels seus habitants. El nostre poble sempre a segut un poble acollidor i tranquil rodejat de l'horta de Valéncia a on els seus veins se mantenien alluntats de conflictes, odis i rencors.

            En atres temps Benimaclet va ser un núcleu intelectual en el que personages de diferents tendències polítiques debatien en els seus cassinos i associacions.


           

         El passat 8 d'Octubre, vespra de la festa dels valencians, a les 20 hores se celebrava en la Plaça un “acte polític” en el lema alienador “Als Països Catalans: Hi ha altra manera de viure” convocada per entitats com el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans, la CUP o Arran. 

            Un acte que busca la desaparició del poble valencià dins d'uns hipotètics països que no conten en el recolzament de la majoria dels valencians. 

    Actes que només criden als exaltats de l'atra banda i creen conflicte entre valencians.

            



    El 12 d'Octubre el partit d'extrema dreta “España 2000” convocava en la mateixa Plaça una “Marcha de las antorchas” per a celebrar el dia de l'Hispanitat. Benimaclet se va omplir de policies i se convocà una contramanifestació. Odi, odi i més odi. Els defensors de l'uniformitat dins d'Espanya recorregueren els nostres carrers en antorches en les seues mans duent en les seues mans ensenyes totalitàries i fent crits propis de temps passats i que tots havíem oblidat. Benimaclet va ser pres per la Policia per a evitar enfrontaments i molts veïns eixiren als balcons mostrant la seua disconformitat en una sorollosa cassolà. Per a més vergonya dels benimacleters, alguns manifestant portaven la Real Senyera valenciana, bandera que durant segles representà a un poble valencià independent i que ara embruten en les seues mans els que volen llevar-li l'autonomia al poble valencià.


            Des de Poble de Benimaclet repudiem estos actes que no representen a la majoria dels veïns i que només busquen generar odi, rencor i conflicte entre tots nosatres.

            Benimaclet no s'ho mereix.

                                                                          

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Poble de Benimaclet