domingo, 17 de septiembre de 2017

Dos vares de medir

DOS VARES DE MEDIR

Mercat Medieval 2017
Hui acaben les nostres volgudes Festes Patronals. Durant estos vora 10 dies, des del dia del Pregó fins al dia del Crist, el poble de Benimaclet ha vibrat en la seua festa. Els benimacleters hem pogut escoltar concerts, assistir a cavalcates, passejar per un mercat medieval, recórrer l'horta de Benimaclet durant la romeria dels Sants de la Pedra i participar dels actes religiosos en honor als patrons de Benimaclet.



Ahir la Policia Local de Valéncia va passejar-se pel Mercat Medieval demanat la documentació a les distintes casetes del mercat. Varen solicitar permissos, DNI, altes en la seguritat social... Per la nit la Policia tornà a presentar-se en la Plaça de Benimaclet i va impedir que començara la verbena a les 23 hores, mentres no se li entregara els permissos de l'Ajuntament. Fet que va atrassar l'inici de la verbena més de 30 minuts.

En els dos casos (Mercat Medieval i Verbena), se presentà tota la documentació solicitada en regla.

Des de Poble de Benimaclet nos pareix molt be que la Policia vigile que es complixca la llei i se tinguen els permissos. Pero solicitem el mateix zel per banda dels agents de la Policia Local quan se celebren atres actes en el nostre poble, especialment aquells que son molests per al veïnat i que venen patint-se des de fa molt de temps, sense que s'haja posar encara solució.

1 comentario:

  1. Podrien tambe pasar cuan fan els botellon,molestan als veins,aixo estaria mol i mol be

    ResponderEliminar

Poble de Benimaclet