martes, 7 de septiembre de 2021

Festes Patronals de Benimaclet 2021

FESTES PATRONALS DE BENIMACLET 2021



S'acosten les Festes Patronals de Benimaclet i la situació sanitària ha impedit l'organisació, per segon any consecutiu d'unes festes “normals”.


Enguany ha segut la Junta de Govern de la Confraria dels Sants Patrons i el Crist de la Providència els encarregats de preparar un programa, en lloc d'una de les cinc Clavaries que tradicionalment s'encarreguen de preparar estes festes. 

Tristament, degut a les mides sanitàries vigents el programa s'ha vist retallat de forma important per l'Ajuntament de Valéncia.


L'Ajuntament de Valéncia ha autorisat els següents actes:

- Mercat Migeval del 16 al 19 de Setembre en els carrers del casc antic de Benimaclet.

- Concert de la Big Band del Centre Instructiu Musical de Benimaclet, que tindrà lloc en la Plaça de Benimaclet el dijous 16 de Setembre a les 22:30 hores.

- Concert de la Banda de Música del Centre Instructiu Musical de Benimaclet el divendres 17 de Setembre a les 22:30 en la Plaça de Benimaclet.

- Els actes religiosos que se celebren dins de la Parròquia de l'Assunció de Nostra Senyora.


Queden suspessos (per ara) els atres actes que havien segut programats: paelles, calderes, vesprades infantils, processons (Mare de Deu d'Agost, Sants de la Pedra i del Crist de la Providència) i romeria a l'Ermita de Vera.


Des de la Confraria nos informen que a partir d'esta vesprada estaran en el Carrer Puçol número 10 des de les 18:00 a les 21:00 hores per a donar més informació a qui ho desige.

Per atra banda tots el cofrares que encara no tinguen el llibre de festes poden passar a replegar-lo. També tindràn a la venda l'extraordinari nou tapís que ha preparat per a se lluixca en els balcons del poble durant les Festes Patronals.


Continuarem informant-vos dels actes que s'autorisen i dels que se realisen dins de la parroquia, en els afotos i mides de seguritat pertinents. També anunciar-vos que està prevista la vista de l'image peregrina de la Mare de Deu dels Desamparats a Benimaclet, coincidint en les Festes Patronals del 17 al 20 de Setembre.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Poble de Benimaclet