sábado, 11 de septiembre de 2021

Pregó Cultural 2021

 PREGÓ CULTURAL 2021


Ahir divendres 10 de Setembre s'encetaren les Festes Patronals de Benimaclet en el ya tradicional Pregó Cultural en l'Església Parroquial de Benimaclet.

Enguany va còrrer a càrrec de l'ingenier agrònom i fill de Benimaclet, Manuel Zarzo i Catelló (Benimaclet, 1973). Manuel, que ha estat sempre molt unit a la Parròquia, compagina actualment la seua professió en la de diaca permanent, està casat i té un fill.

En el Pregó va ressenyar la Fundació de la Parròquia per banda de Sant Joan de Ribera fa més de 400 anys i la devoció del poble de Benimaclet pels Sants de la Pedra i el Crist de la Providència.

Animà a tots els habitants a mantindre les tradicions que nos han trasmés els antepassats i continuar celebrant les nostres Festes Patronals de la manera més digna possible.

En representació de la Confraria, Manolo Ciurana, li va entregar un recort de l'acte i li va agraïr la seua participació.

Des de Poble de Benimaclet felicitem a Manuel Zarzo pel Pregó en el que nos va deleitar i a tot el Poble li desigem unes Bones Festes Patronals.




No hay comentarios:

Publicar un comentario

Poble de Benimaclet