viernes, 13 de octubre de 2017

Benimaclet, dret al descans

BENIMACLET, DRET AL DESCANS


Concentració en la porta de l'Església
Uns quants centenars de benimacleters s'han concentrat hui en la Plaça de Benimaclet per a demanar el dret al descans i acabar d'una volta per sempre en el problema del Botelló que des de fa anys afecta al nostre poble i les seues rodalies. La concentració s'ha produït de manera espontànea a través de les rets.


Una pancarta en el cartell "Benimaclet, dret al descans. Botelló fora ya" presidia la concentració a la porta de l'Església de Benimaclet, on durant la majoria de les nits se concentren els incivics que visiten la Plaça en la finalitat de beure alcohol i molestar al veïnat en sorolls insoportables fins a altes hores de la matinada.

El veïnat en la concentració
Fa un any que se creà Benimaclet Descansa, una plataforma d'internet per a defendre el dret al descans. Des d'aquell moment no ha segut possible acabar en el problema a pesar d'estar denunciant en internet i la prensa de manera insistent.

Els veïns han volgut senyalar que NO se va contra l'oci, sino contra abús i demanen poder descans com qualsevol atre veí de la ciutat de Valéncia. 

Els veïns han demanat que l'Associació de Veins s'implique més en el problema i permeta acabar d'una volta en el problema.
S'ha reclamat a la Policia Local que acodixca quan son requerits pel veïnat per problemes que ocasiona el botelló, ya que els veïns tenen la sensació d'estar abandonats per les forces d'orde públic (que reben órdens dels polítics de torn).

Un veí ha indicat que des de fa 5-6 anys estàn recollint-se firmes i que  l'Ajuntament ha passat d'elles. Se referix que l'única opció és la denuncia i la prensa. Se propon denunciar a l'Ajuntament per consum d'alcohol en via pública i a la Delegació del Govern per consum d'estupefaents, aixina com l'implicació de la Policia Nacional.

Una veïna ha demanat al veïnat que en les pròximes concentracions s'òmpliga la plaça. Se propon que cada assistent acodixca en 3 o 4 acompanyants per a donar més força a la reivindicació. Se posa com a data de la concentració el pròxim divendres 20 d'Octubre a les 21 hores en la Plaça de Benimaclet en la finalitat de recollir firmes.


Poble de Benimaclet vol fer constar que no es l'organisadora de les concentracions, pero com qualsevol iniciativa que busque el benestar dels benimacleters serà recolzada per la nostra associació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Poble de Benimaclet