sábado, 4 de diciembre de 2021

Presentació Llibres de Benimaclet

PRESENTACIÓ LLIBRES DE BENIMACLET


Al veïnat de Benimaclet:


El pròxim divendres 10 de decembre la nostra Associació té el plaer de presentar dos novetats editorials relacionades en el nostre poble. És tracta de dos obres que seran imprescindibles en les biblioteques de tots aquells que s'estimen a Benimaclet.

Per una banda tenim "Benimaclet, poble de poetes" en la redacció del qual han participat l'advocat Cristóbal Cuenca i el mege Pau Giner. En ell se fa un repàs a una vintena de poetes que varen viure en Benimaclet i la seua obra. Molts d'ells estan oblidats, a pesar de tindre carrer dedicat en el nostre poble. Des de la nostra Associació hem promogut esta publicació que servirà de punt d'inici per a continuar el procés de recuperació d'estos poetes.

D'atra, presentarem "Benimaclet, el meu poble", que recull tot lo publicat durant cinc anys en el blog Poble de Benimaclet, en una recopilació a mans de Pau Giner i en la que també trobarem atres passages inèdits. És tracta d'un repàs a l'història de Benimaclet, les seues festes i tradicions i els seus personages més famosos d'una manera amena i senzilla. Un llibre de més de 400 pàgines a color que servirà per a mantindre la memòria de lo que fon el Poble de Benimaclet i evitar el seu oblit.

La presentació tindrà lloc en el Llar Cultural de Benimaclet a les 18:30 hores del divendres 10 de decembre.

Vos esperem.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Poble de Benimaclet