jueves, 22 de agosto de 2019

Ampliació V21


L'AMPLICACIÓ DE LA V-21


Este estiu, aprofitant les calors de l'estació, l'empresa encarregada de l'ampliació de l'autovia V-21 (l'antiga pista de Barcelona), ha mamprés els treballs. Crida l'atenció que s'haja començat de forma repentina i en preses i correres. En pocs dies les màquines han destruït mils de metros quadrats de fèrtil horta.

La destrucció de l'Horta se junta en el derrocament d'algunes alqueries centenàries, que son memòria viva de la nostra història.

Des de Poble de Benimaclet considerem que si be el progrés fa necessàries noves infraestructures, la destrucció d'una horta protegida ha d'estar ben justificada, ya que la reversió és impossible. Una ampliació d'un carril (deixar l'autovia en 3 carrils per sentit de circulació) haguera segut més que suficient per a evitar les molèsties als veïns que utilisen esta via.

Per atra banda infraestructures com el tren de Rodalies o l'oblidat tramvia de la Costa podrien potenciar-se per a evitar la saturació de la V21 en periodos estivals, quan aumenta la població de la costa Nort de Valéncia i no fer necessària esta ampliació.

Esperem que les movilisacions dels llauradors i amants de l'Horta d'Alboraya i Benimaclet conseguixquen minimisar l'agressió al pulmó vert de la Ciutat de Valéncia.

Quan no quede horta, serà massa tart per a queixar-se.

#NoalaV21 #pobledebenimaclet



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Poble de Benimaclet