domingo, 3 de noviembre de 2019

Presentació nou llibre

PRESENTACIÓ LLIBRE D'EXCURSIONS

Els amants del senderisme i de la bicicleta no sempre tenen el temps suficient per a poder pesplaçar-se i fruïr d'estes aficions en plena naturalea.

Per este motiu, Àngel Salvador "Lino", nos propon en este llibre cinc rutes per al dia a dia per la ciutat de Valéncia i les seues proximitats, partint sempre des del centre de Benimaclet, un barri-poble que encara conserva el sabor romàntic de les pedanies de l'Horta.

Només en dispondre d'un parell d'hores lliures podrem descobrir llocs com Alboraya, la Plaja de la Malvarrosa, el Parotet, Tavernes Blanques o la Plaça Redona, parages que provablement ya haurem vist, pero que no coneguem realment, a més de tindre la possibilitat de visitar atres que tal volta ni sabem que existixen.

Aixina mateix, en la finalitat de fer més amé el trayecte, l'autor nos anirà narrant part de l'història dels lloc per on anem passant.

Si voleu seguir-li, calceu-vos les botes i pugeu a la bici i poseu-vos en marcha.

El llibre se presenta el pròxim  dilluns 11 de Novembre de 2019 a les 20 hores en l'Associació de Veïns de Benimaclet (Avinguda de Valladolit)



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Poble de Benimaclet