martes, 5 de diciembre de 2023

Actes nadalencs en Benimaclet

 ACTES NADALENCS EN BENIMACLET

La Confraria dels Sants Abdon i Senent i Stm. Crist de la Providència nos comunica els actes programats per als pròximes festes de Nadal:

El divendres 8 de decembre tindrà lloc l'inauguració del Naiximent en la Plaça de Benimaclet. A les 11,30 hores es procedirà a la Bendició del Naiximent a càrrec del nostre retor D José A. Varela. Posteriorment se cantaran cançons de Nadal.
El dumenge 10 de decembre a les 18 hores, s'efectuarà en la Plaça de Benimaclet un concert de cancçons de Nadal a càrrec de “BeniTiba” (conjunt de Tubes de Benimaclet) i del cor “MiForte” (PJO: Colege Sagrada Família).
El dijous 4 de giner de 2024, celebrarem la Festa dels Reixos. A partir de les 11 hores, hauran jocs infantils a càrrec dels Juniors. Per la vesprada, a les 17,30 hores tindrà lloc l'arribada de les seues Majestats els Reixos i posteriorment s'efectuarà un berenar.

Hem d'aclarir, que estava proyectat l'instalació d'un Mercat Nadalenc, pero llamentem comunicar que no es podrà dur a efecte al no haver obtingut el pertinent permís.

Per atra banda el tradicional Belem que se monta en la Plaça d'Amparo Arce s'inaugurarà el dia 8 de decembre a les 18:00 hores i podrà visitar-se fins al 7 de giner  en horari de 17 a 20 hores els dies laborables i els dissabtes i dumenges de 10 a 13 hores. L'entrada és lliure.




No hay comentarios:

Publicar un comentario

Poble de Benimaclet