sábado, 9 de diciembre de 2023

Robo del Jesuset en el Naiximent de Benimaclet

ROBO DEL JESUSET EN EL NAIXIMENT DE BENIMACLET PER SEGON ANY CONSECUTIU


    
   La Junta Directiva de l'Associació Cultural "Poble de Benimaclet" vol fer pública la seua denuncia pels fet ocorreguts la passada nit en la Plaça de Benimaclet, que han tingut com a conseqüència la desaparició del Jesuset del Naiximent que lluïa en la nostra plaça principal en motiu de les festes nadalenques i la seua sustitució per una caricatura.

        La Confraria dels Sants de la Pedra i Crist de la Providència de Benimaclet, entitat centenària fundada en 1548, i que és l'encarregada de mantindre les Festes Patronals de Benimaclet des de fa segles, va decidir l’any passat aportar a les Festes nadalenques de Benimaclet un nou element; un Naiximent a tamany real que presidira la Plaça de Benimaclet. L’any passat ya va patir un atac similar. El Naiximent se va colocar junt a la font ahir, en un acte en el que participà el Cor i els chiquets de Primera Comunió de la Parròquia de l'Assunció de Nostra Senyora. L'iniciativa ha contat en el recolzament de l'immensa majoria dels veïns que han vist en ella una manera de promocionar el nostre poble i les seues festes.              

        Com si d’un malson es tractara, al despertar els veïns i veïnes de Benimaclet han pogut comprovar que l'image del Jesuset havia segut furtada i sustituida per una caricatura per alguns incívics que anit passejaven pels carrers del nostre poble en no molt bones intencions. Unes accions que venen repetint-se des de fa massa anys.     

         L'Associació Cultural "Poble de Benimaclet" recolza a la Confraria dels Sants de la Pedra y Crist de la Providència de Benimaclet per la seua iniciativa que ha agradat a la majoria dels habitants del nostre poble. Animem a tots els benimacleters a que mostren el seu rebuig ad estes accions que només busquen fer mal i deteriorar l'image del nostre Benimaclet.





No hay comentarios:

Publicar un comentario

Poble de Benimaclet